29. maaliskuuta 2014

28. maaliskuuta 2014

-

21

19


9


17
201522132
Ihanaa perjantaita kaikille!
Tänään Annun kanssa käytiin kirkolla kuvaamassa mun yksinkertainen asu. Musta noi rikkinäset housut on vaan niin hienot. Pieni extra asuun. Kävin tänään myös kirpparilla pirkästä aikaa. Mä tulin just Tinolta ja huomisen suunnitelmat on hiukan auki. Mun ilta jatkuu Sinkkuelämään parissa. Ihanaa viikonloppua kaikille<3

27. maaliskuuta 2014

Hyvän mielen torstai.

7
Päätin tänään kirjoittaa hieman erillaisen postauksen. Ihan hyvästä mielestä päätin kirjoittaa. Siitä mikä tekee mut tänään juuri tänään onnelliseksi. Isompia asioita ja paljon niitä pienempiä asioita. Mun ystävällä on tällä hetkellä suhteellisen rankka vaihe elämässä. Mä haluan pystyä auttamaan ja tukemaan ystävääni parhaani mukaan, ja ajattelin, että pieniä asioita tutkailemalla ja niiden asioiden ääneen sanomisella saisin ystävälleni paremman olon. Halusin miettiä miksi olemme juuri nyt niin onnekkaita ja onnellisia. Mitkä pienet päivän ihmeet saavat meidän olon tuntemaan paremmaksi.3
No, mikä minut on tänään saanut onnelliseksi...
-Äidin tekemä aamukahvi<3
-Kiireetön aamu.
-Yksin kouluun meneminen
-Aamuaurinko
-Tuuleton päivä
-Aurinkolasien käyttö
-Lyhyt päivä
-Hyvä ruoka koulussa
-Lakastut tiet
-Koulun jälkeen ystävän kanssa kahville<3
-En ostanut mitään!
-Lenkille lähteminen.
-Ollin lippiksen käyttö
-Tuntemattomien ihmisten hymy lenkillä
-Lämmin suihku
-Ilta kotona<3

9
Joskus meidän pitäisi keskittyä olennaiseen. Tärkeimpiin asioihin. Ystävän hyvinvointiin. Keskittyä arjen pieniin, mutta niin tärkeihin asioihin, jotka rakentavat meidän päivän. Olla murehtimatta tulevasta. Keskittyä omaan sisäiseen hyvinvointiin. Ajatella huomisen olevan huomenna ja tämän päivän tässä ja nyt. Me olemme kaikki täällä yhdessä. Me kaikki olemme juuria toisillemme. Me pidämme yhdessä meitä pystyssä. 

Ihania ja rikkaita ajatuksia teille rakkaille<3

26. maaliskuuta 2014

-

15,1

10 12162

148
Heissan ja tuulista keskiviikkoa! 
Päätin tulla esittelemään teille mun uusimman ostoksen eli trenssitakin Vero Modasta. Rakastuin tuohon ensisilmäyksellä ja käytiin moneen otteeseen Annun kanssa sitä katsomassa ja ihailemassa. Joka kerta se näytti paremmalta. Maanantaina kun päästiin koulusta, ei kauankaan kun kiikutin tuon ihanan takin kotiin<3 
Alkuviikko on alkanut hyvissä merkeissä. Tänään mä meninkin kympiksi kouluun koska mä pidin parit vapaatunnit. Oli ihana nukkua pidempään ja hyppäsin jopa pyörän kyytiin ja lähdin auringon paisteessa pyöräilemään. Ihana mautovapaa siis tänään. Tosin se loppuu jo parin tunnin päästä :-D 
Conssit pääsi mun jalkaan myös ensimmäistä kertaa varmaan sitten kesän (!?) Musta noi sopi mun uuden takin kanssa hyvin ja asusta ei tullut liian "virallinen". 
Oltteko muuten jo kyllästynyt mun kukkakuviin? Mä sitten rakastan kauniita kukkia sisällä ja kauniissa luonnonvalossa<3 Pieniä iloja arjessa vai mitä? 
Noniin mutta se mun ajatuksista tällä erää. Kullaan <3 

22. maaliskuuta 2014

Saturday

1
134
Some Saturday´s details for you guys <3

21. maaliskuuta 2014

-

17791614


11

3Heissulivei ja IHANAA PERJANTAITA<3
Vihdoin! Mulla on ollut niin letkeä perjantai ja olen potenut kauheata väsymystä koko päivän. Vasta illalla "heräsin" tähän päivään. Mulla on tänään ollut aika rennot vaatteet vaikka asu näyttääkin enemmän siistiltä ja ei välttämättä niin rennolta. Olen rakastunut kevään tullessa siniseen ja nimenomaan taivaan siniseen. Eniten pidän väristä paidoissa, mutta asusteissa se voisi näkyä enemmän.
Viideltä alkoi konsertti Salon Kirkossa (riparijuttuja) ja lähdettiin Annun kanssa sinne. Oli todella positiivinen yllätys kun kirkossa esiintyi 2 räppäriä ja kolmas poika taustalaulajana. Oli siis todella hyvä ja positiivinen yllätys. Pojille iso kiitos ja kumarrus tunnin mittaisesta showsta. Mun ilta jatkuu tylsästi kotona. Taidan pyhittää sen kouluhommille ja äidin kanssa olemiselle<3 Nauttikaa murut ihanasta perjantaista!

19. maaliskuuta 2014

-

1318161145
Hellurei! 
Näin keskiviikon kunniaksi teille postausta tämän päivän asusta, joka on aika rento. Mun päivä on sujunut tosi hyvin ja koulun jälkeen mentiin vielä Annun kanssa kuvailemaan. Eilen pääsin jo yhdeltä ja käytiin Tinon kanssa kahvilla. Muuten vietin päivän kotosalla. Olen kohta lähdössä Gymille Iiriksen kanssa Body balanceen. Itselleni ihan ensimmäinen kerta, joten innolla odotan! 
Piti vielä sanoa kuinka hassua miten paljon saan katseita kun kävelen reikäisten housujeni kanssa Salossa. Ei luulisi reikäiset pöksyt olevan mikään uusi juttu? Ehkä tässä huomaataan se, miten täällä ollaan ennakkoluuloisia uusia asioita kohtaan... No onneksi ne katseet eivät hetkauta mua. Ihanaa ja pirteää keskiviikkoa kaikille<3

18. maaliskuuta 2014

16. maaliskuuta 2014

-

16
17
32
Heissulivei, ja mukavaa sunnuntaita! :-)
Päätettiin Iiriksen kanssa lähteä syömään ja kahville näin sunnuntain kunniaksi Desing Hilliin. Ei olla Iiriksen kanssa muutenkaan treffailtu vähään aikaan, joten sattui tämä sunnuntai olemaan juuri hyvä päivä.  Ei mulla oikeastaan ole muuta. Kuullaan :-)

15. maaliskuuta 2014

-TB-

444349

Throwback- ei kauheen kauas, vaan ihan viime viikolle. Voi että kun ihminen voi ikävöidä tota aurinkoa la lumetonta maata, vaikka lumi saapui maahan vasta viime yönä... Enää ei tarkenisi noilla vaatteilla. Huoh. Ei mulla muuta. Pitäkäähän te ihana lauantai :-)

13. maaliskuuta 2014

Parhaat Kirppislöydöt

2129153572316
Joku pyysi minulta postausta jossa kerron parhaita kirppislöytöjä. Tänään päätin koulun jälkeen kuvata ne ja hiukan oli miettimistä mitkä näistä löydöistä oli parhaimmat, joten kaikkia löytöjä tässä ei tietenkään ollut. Hieman erillaista postausta tällä kertaa. Kuvat siis kertoo enemmän.