30. huhtikuuta 2014

-

151731416138
Noniin, tälläistä tänään. Tosiaan Vappua vietetään tänään, ja sen kunniaksi meillä koulussa perinteinen tyttöpoikapäivä koulussa. Mulla aika juhlavaa ja classista, ja muilla enemmän tai vähemmän löysempää pukeutumista. Musta nämä kuvat on just sitä mitä tämä päivä kuvastikin. Ihania iloisia kuvia ja paljon hyviä muistoja<3
Mun vapunvietto menee pitkälti Annulla tyttöjen kanssa. Tulossa toivottavasti ihana ilta<3
Ei mulla muuta. Ihanaa ja railakasta Vappua! Käyttäytykää kunnolla ;-)

28. huhtikuuta 2014

-

178101611
Bonjour! Asukuvaa tällä kertaa. Pistin kuvauksien ajaksi korkokengät, koska en malta odottaa kesää. Sopi musta erittäin hyvin asuun revittyjen farkkujen kanssa. Hyvin klassinen ja naisellinen. Tänään on ollut tosi lämmin päivä Salossa. Pärjäsin erittäin hyvin ilman takkia ja avokkaat jalassa. Kouluaamu taas ihanan viikonlopun jälkeen tuntui aika raskaalta. Tänään on painanut väsymys päälle aika lailla. Vielä olis terveytiedon koealue lukematta... Ehkä painun lukemaan, ja keitän kaakaota itselleni. Ihanaa maanantaita kaikille<3 Kuullaan pian!

27. huhtikuuta 2014

-

5236
Happy Sunday for everyone<3

24. huhtikuuta 2014

-

23
Mun suosikki on ehdottomasti 2. Mikä on teidän suosikki (suosikit)?  :-)

23. huhtikuuta 2014

Kynsiasiaa

5
Huhuu, kynsiasiaa tällä kertaa! Olen aivan lapsesta asti ollut kiinnostunut kynsistä. Nimenomaan kauniista pitkistä ja lakatuista sellaisista. Muistan liimailleeni äidin tekokynsiä normaalilla liimalla kynsiini siinä toivossa että ne pysyisivät. Arvaatteko jo kävikö näin (ei). Ei se mitään, seuraavaksi koitin teippiä, ja se onnistui paremmin, rumasta ulkonäöstä huolimatta.
Olen käyttänyt aika kauan tekokynsiä, mutta luovuin niistä omien kynsieni hyvinvoinnin takia (ja rahan tietysti). Ymmärsin omien kynsien kauneuden, ja opin laakkaamaan niitä. Voi kuinka monta iltaa lakkailin pienempänä äidin kynsiä, ja hän jaksoi aina vaan kehua niitä, vaikka tulos ei ihan ollut mieluinen.
Näin talven jälkeen kynteni ja kynsinauhat on ollut tosi huonossa kunnossa. Rasvailu ei ole paljon auttanut rikkinäistä ihoa joten toivonkin lämmön ja auringon korjaavan sen.

1
Mulla on luonnostaan erittäin hyvin kasvavat kynnet ja tosi vahvat. Tästä saan kiittääkin äitiä ja hänen äitiä eli mummia<3 Vahvat kynnet taitaa siis kulkea suvussa. Eli mulla ei ole koskaan ollut ongelmia lohkeilun kanssa vaikka kynnet olisivat tuhottoman pitkät. Tässä vaiheessa kun kuvan otin, ei kynteni ole normaalipituudessaan. Hiukan alempana.
Päätin aloittaa aivan täysin alusta kynsieni hoidon siis tänään.

9
Noh, sitten tarvikkeita. Tähän ei paljon tarvitse. Kynsinauhoille käytän öljyä (?), kynsisakset, viilat (itse suosin lasiviilaa), ja siinä se.

8
1.Aivan ensiksi, poistin lakat ja pistin öljyä kynsinauhoille. 
Ja tietysti leikkasin kynsiä. Sanotaan ettei ikinä saisi saksilla leikata kynsiä, aina vaan viilaamalla, mutta mun kynnet on niin pitkät ja paksut, että pakostakin tarvitaan saksia.
2.Kuvassa näkyy kuutiomainen viila. Sillä viilaan kynnen pinnan, jotta se on sileä ja tasainen. Auttaa lakkaamisessa esimerkiksi.
3. Seuraavaksi onkin lakan vuoro. Pistän siis kolme kerrosta yhteensä. Ensimmäinen eli pohja on läpinäkyvä. Voi käyttää yhtähyvin esim. hentoa vaaleanpunaista. Seuraavaksi valkoinen dippi päähän, ja lopuksi samalla lakalla, mitä käytin pohjassa, lakkasin päälikerroksen siisteyden vuoksi.

7
Ja voila! Siinä ne on. Siistit ranskalaiset. Näyttää paremmalta luonnossa. Itse olen ranskalaisia tehnyt jo useamman vuoden ja aina ne näyttää yhtä hyvältä. Ei poistu muodista. Eihän?
Tälläistä tänään. Mitä tykkäätte hiukan normaalista poikkeavasta postauskesta? Useammin?

Iltoja kaikille :-)

22. huhtikuuta 2014

-

21183
Heissanheissan! 
Täällä taas kirjoittelen minä. Niinkuin kuvista huomaa päivänasu esittelyssä jälleen. Tällä kertaa vähän erilaista Juttaa(?), Itse pidän kovasti väristä. Korostaa kauniisti silmiäni, jotka ei muuten ole kovinkaan kummosen näköiset. Minusta minun kannattaisi käyttää enemmän turkoosia. Harvoin vaan kaupassa suuntaan suoraan "värihyllyille". Enemmän mun silmä lepää vaaleissa- ja pastilliväreissä. Se on minusta "oikeaa" Juttaa, jos niin voi sanoa. Inspiraatio on muutenkin tainnut palata? Ehkä kaunis ilma tekee sen myös?  Mun oloni on niin paljon virkeämpi, kun on lämmin ja aurinko paistaa. Olen selvästi kesäihminen (oikeasti). Lamaannun todella helposti talvisin ja pimeinä aikoina myös. Olen mieleltäni hyvin taipuvainen siihen, vaikka iloinen olenkin. Aurinko kuitenkin nostaa minut taas samalle tasolle missä tunnen olevani täysin itseni.
 Mä olen tänään oikeastaan lukenut ranskaa, nukkunut, ja kävin iltakahveilla Eevin kanssa. Oli (taas) ihana purkaa ajatuksia ja mietteitä. Juuri hänelle. 
Ihanaa iltaa kaikille<3 Olette ajatuksissani,

21. huhtikuuta 2014

outfit

125118910
Heissan ja ihanaa aurinkoista Maanantaita! Mulla on ollut super hyvä päivä tänään. Heräilin vasta kympiltä ja lähdin siitä sitten juoksemaan. Oli ihana purkaa ajatuksia juoksemisen kera. Sen jälkeen lähdin Kaisan kanssa. Ei olla hänen kanssa nähty moneen viikkoon, joten tuli hyvään saumaan näkeminen. Käytiin piuhailemassa ja kuvaamassa tietysti. Mulla oli hame tänään päällä, sillä täällä Salossa ulkona on mitä mielettömin ilma<3 +18 on tainnut olla täällä, joten kylmä noilla vaatteilla ei tullut. Mun hiukset näyttää myös hieman hassuilta. Mä en ole meinaan tehnyt niille pesun jälkeen mitään. Aivan natural siis. Mulla on tänään suunnitelmissa pitää nokka tiukasti kiinni Ranskan kirjassa... Kai se tästä. Loppu tsemppi (eikö niin?) Ei tässä muuta, heippa :-)

20. huhtikuuta 2014

-

226191718211152013
Huomenta! Eilen grillailtiin ihanassa porukassa. Ajeltiin Sirkkulaan Annun kanssa ja ilta sujui mukavasti siellä paria hassua juttua lukuunottamatta. Ilma oli aivan mahtava, ja ei ollut yhtään kylmä. Ilta-aurinko lämmitti terassilla istuessa. Toivoisin todella, että tälläisiä hetkiä ystävien kanssa olisi enemmän. Tämä on kuitenkin porukka, jossa on samanikäisiä kun minä, ja tulee olemaan mun elämässä mukana. Saatiin napattua mitä ihanempia kuvia kamujen kanssa. Tosi haikeeta kuvitella, että tämä porukka jakaantuu 40pv:n päästä kun Laurin koulu hajoaa. Tässä porukassa on kuitenkin koettu iloja ja suruja. Kaikki tuntee toisensa ja tietää mikä toisen tekee onnelliseksi. Olette mulle rakkaita<3 
Ilta jatkui tuolta Annun kanssa pitkälle yöhön, ja tultiin mun luokse yöksi. Tänään mulla taitaa olla aika chilli päivä, koska pääsiäinen.

Ihanaa ja Onnellista pääsiäistä kaikille<3

19. huhtikuuta 2014

-

125116
Pitkäperjantain asukuvaa tällä kertaa. Paita tosiaan löytyi isoveljen kaapista. Mun eilinen päivä meni kotona ja Annulla. Mun iltasuunnitelmat meni (jälleen) pilalle, joten piti keksiä jotain millä pärjää pyörällä. Hah. Tänään lähetään myös Annun kanssa Sirkkulaan viettämään iltaa ihan omissa porukoissa. Toivottavasti tulossa ihana ilta. Tarkoituksena olisi tänään mennä vielä kirpparille, ja moikkaamaan sveitsistä tulleita serkkuja Mummilaan<3 Eiköhän kuulla taas pian!

17. huhtikuuta 2014

-

6152
Mulla ei oikeastaan oo muuta teille, kun päivänasu. Ihanaa pääsiäistä kaikille<3