30. elokuuta 2014

-

311104
12 2
Hei ihanat!
Mahtavaa antaa teille viikon kolmas asu jakoon. Tämä asu on vaan ihanan yksinkertainen, mutta silti se ei ole tylsä. Valkoinen bleiser ja vanha H&M:n huivi toimii aina. Pitkästä aikaa mun käsivarsille on ilmestynyt vuoden vanha Zaran laukku. Ruskea iskee mun silmään näin syksyisin ja siksi valkoisen ja ruskean kombo on ikuinen. Mitä te tykkäätte? Palailen viimeistään ensiviikolla taas asiaan. Heipsun :-)

28. elokuuta 2014

Vol 2

98119215
2212
Heipsun! 
Onpas viikko mennyt nopeasti. Mun viikon raskain päivä on ohi ja huomenna on jo perjantai! Mun viikonloppu menee kerhonohjaaja koulutuksessa, niin kun mainitsinkin ja pieni vapaa-aika mikä mulle jää kuluu kotona lepäillessä. Viikon jälkeen on todella väsynyt olo ja koulujutut pyörii mielessä. Tänään otettiin jopa puheeksi yhteishaku, joka on jo helmikuussa. Apua, sanon minä! Juuri olimme pieniä seiskaluokkalaisia, jotka tutustuivat innolla yläasteen ihmisiin ja käytäntöihin. Yhteishaku oli kaukana tulevaisuudessa ja isoja päätöksiä ei tarvinnut vielä tehdä. Nyt kaikki tulee todella nopeasti ja päätöksiä on tehtävä. 
Käytiin tosiaan Anniinan kanssa ottamassa nämä asukuvat eilen. Safarihousut pääsi taas pitkästä aikaa jalkaan ja mikäs muukaan kun puhdas valkoinen paita ja upouudet kengät sen kanssa. Veljen pilotit sopivat asuun niin hyvin, että oli nekin pakko saada kuviin. Mä tykkään noista housuista ihan älyttömästi. Saisinpa ne vaan ommeltua siistimmin. Eli housut ovat edelleen "kesken" :D Noh, mikäs hoppu mulla tässä on ja ihan hyvältähän ne näyttää? 

27. elokuuta 2014

S N E A K P E E K

Sneak Peek
Näätte myöhemmin koko asun! Nyt pakko mennä lukemaan... See U.

25. elokuuta 2014

-

3020
25 6112641251716
Asukuvia jaossa teille näin maanantain kunniaksi. Musta kuvat onnistui tosi hyvin ja uudet kengät pääsi heti jalkaan. Lauantaiselta kirpparireissulta löysin tuon valkoisen paidan joka on mahtava nahkaisten housujen kanssa. Muuten paitaa voi pitää rennosti kotona ollessa. Huoleton ja sopii syksyyn. Muutenkin kuvissa on syksyn tuntua. Tarkkasilmäiset varmasti huomasivat, että mulla on meikkiä kuvissa enemmän. Kokeilin vähän tummempaa luomiväriä, ja ehkä joku päivä mä totun siihen vielä. Lupaan nyt syksyllä meikkailla enemmän vaihtelun vuoksi. Mun viikonloppu sujui aika lailla kotona. Viikko ja viikonloppu vierähti taas hurjan nopeasti. Olo on ollut perjantaista asti jo tosi heikko ja saa nähdä kuinka pitkälle ensiviikkoon jaksan. Kai tämä on tätä normaalia syysflunssaa (?!).
Mulla olisi tällä viikolla kuitenkin luvassa kaikkea pientä kivaa. Ja lauantaina tämä tyttö lähtee kerhonohjaajakoulutukseen. Olen superinnoissani tästä. Kuinka mielenkiintoista päästä oppiman jotain uutta ja vähän erilaista.  Mutta höpinät sikseen, ihanaa maanantaita teille kaikille<3

24. elokuuta 2014

FAV

13

12
Ja alkaa olemaan taas se aika, että saatte kertoa mistä asusta piditte eniten. Mun suosikit ovat 1,3,4 ja 6.
Tulette saamaan lisää asukuvia pian. Inhottavaa kylläkin on, että en syysilman takia pysty jatkamaan samalla temmolla asukuvien ottamista. Yritän parhaani kuitenkin. 
Kertokaa ihmeessä mikä asu on juuri sinun mieleesi!
Ja tiedättekö mikä tänään alkaa? No Big Brother tietysti. Joka ikinen syksy olen yhtä innoissani tästä. 24/7 alkaa pyörimään tämän tytön kodissa tästä illasta alkaen.. 
Ihanaa sunnuntaipäivän jatkoa teille ihanat<3

23. elokuuta 2014

#nellyholic

Shoes by Nelly.com

Okei, minua odotti aivan ihana paketti tänään postissa. Olen koko viikon odottanut, että saapumisviesti tulisi. Mutta perjantainahan se tuli ja en malttanut odottaa, että pääsen hakemaan uudet kaunokaiset kotiin.En sanoisi olevani #nellyholic, mutta #shoesholic voisi kuvastaa minua paremmin. Olen ostellut kenkiä pienessä ajassa tosi paljon, mutta en vain voinut olla ostamatta näitä upeita ihanuuksia. Hintaa näillä oli vain 13.95e. Kuvitelkaa nyt. Kuka hullu olisi jättänyt nämä ostamatta (?!). Toimitusaika oli todella lyhyt. Tilasin kengät maanantaina ja kengät olivat postissa jo perjantaina. Nelly onkin tunnettu nopeista toimitusajoista.
Kengissä on 10,5cm korko, joka on 0,5cm korkeammat mitä yleensä käytän. Mutta näissä kengissä on älyttömän mukava kävellä ja uskokaa tai älkää, mutta kengät ovat oikeasti tukevat. 
Kaunis vaaleanpunainen käärmeennahka tekee kengistä vielä mielenkiintoisemmat ja ainutlaatuisemmat. Kengät kauniin ja neutraalin värin takia sopivat monen monen asun kanssa.
Minusta nämä ovat paras ostos pitkään aikaan.  Jos säkin haluat nämä kaunokaiset, käy täällä kurkkaamassa.  
Tälläisiä uutisia tällä kertaa. Kuullaan pian! :-)

21. elokuuta 2014

-

21
Hei tyypit!
Jos ette ole huomannut vielä, niin mutkin voi löytää insagrammista nimellä @juttaervasto. En ole mikään super aktiivinen omien kuvien kanssa siellä ja ylläolevista kuvista yksi kuva löytyy profiilistani. Halusin kuitenkin kerätä kollaasiin kuvia puhelimeni kätköistä.
Huomenna onkin perjantai! Whoohoo. Mun lähtö Lohjalle siirtyi parilla viikolla joten viikonloppu vierähtää kotona. Tiedossa siis nukkumista. Olo ei ole meinaan kaikkein paras mahdollinen.

19. elokuuta 2014

II

2048
218

16
21 
23
Photos by Eevi Ståhlström
Viimeisiä hamekelejä taidetaan vedellä, ja siitä syystä haluan näyttää teille mun sunnuntaipäivän vaatetuksen. Hame on siis oikeasti paita jonka olen vain laittanut alakautta ja vyö pitämään sitä ylhäällä. Näppärää eikö? Uusi paita pääsi myös hameen seuraksi. Paidassa mielenkiintoista on V-aukko. Musta se on just niin simppeli, mutta kuitenkin erillainen herättääkseen huomiota. Vanhat (erittäin vanhat) korkokengät pääsi myös jalkaan. Yhtä mukavat jalassa niin kuin aina. Löydettiin myös Eevin kanssa tämä mahtava kuvauspaikka. Sinne täytyy ehdottomasti palata. Tämän viikon sääennustukset ovatkin sateisia. Siitä huolimatta yritän vääntää teille jotain muuta postattavaa. Mä olen myös lähdössä perjantaina Annan luokse. Pääset kurkistamaan Annan blogiin tästä!
Hyvää yötä ja kuullaan pian! 

M O R N I N G

4
Huomenta ja aivan loistavaa päivää kaikille! Mun aamu ei valitettavasti näytä juuri nyt tältä, mutta viime sunnuntaina se näytti. Viikko on alkanut taas rullaamaan ja sen vuoksi kiirettä pitää. Kuullaan pian asupostauksen parissa.


18. elokuuta 2014

I

Sneak Peek
Pientä kurkistusta sunnuntai asuuni. Lisää näette myöhemmin.

16. elokuuta 2014

-

26

1 1725410627
23
187
Photos by Anniina Helenius
Shirt Brother´s
Jeans Villa Coco
Shoes H&M
Bag H&M
Neclace Weekday

Heij ja ihanaa viikonloppua!
Mä tulin teille näyttämään mun päivän asua. Olenkin extra innoissani tästä kokonaisuudesta. Voi johtua mun uusista housuista jotka rikoin polvien kohtaa. Korot antavat naisellisen säväyksen asuun. Ja vaikka asussa onkin pelkkää sinistä ja mustaa, minusta se on raikas ja syysmäinen. Jos ilma olisi ollut kylmempi, olisin yhdistänyt asuun mustan pitkän takin ja harmaan kaulahuivin. Löysä niskanuttura tekee kuitenkin olosta rennon ja sopivan viikonloppuun. Mitäs te tykkäätte? 
Mä olen niin väsynyt ensimmäisestä kouluviikosta. Nukuin yöt aika heikosti ja koulussa piti olla super tarkkana uusien asioiden suhteen. Siksi nautinkin tästä viikonlopusta. Mulla on ollut tänään myös ihana "kaveripäivä" Näin heti aamusta Iiristä, ehdin nauttia myös Alinan seurasta ja illan vietin Anniinan kanssa. Mun ilta jatkuu tästä kuitenkin vielä, joten heipat ja kuullaan ihan pian :-)