30. syyskuuta 2014

-

1621215
10 18134
9 
Photos by Anniina Helenius
Pitkästä aikaa asukuvia ja aika makeita sellaisia vai mitä tykkäätte? 
Mulla näkee -erittäin- harvoin noin paljon mustaa samassa asussa. En ole oikeastaan mikään mustan ystävä, vaan suosin yleensä vaaleita ja pastillisia värejä vaatteissa. Tänään kuitenkin mieli oli eri ja päätin sujauttaa mustan poolopaidan ja korkeavyötäröiset housut päälleni. Punaiset huulet tekivät asusta mielenkiintoisen. Täytyy sanoa myös, että mulla ei koskaan nähdä punaisia huulia. Tänään oli siis hyvin poikkeuksellinen päivä vaatevalinnoissani ja meikissäni, 
Mun viikko on aivan täynnä tekemistä. Kahdesta kokeesta selvitty ja kaksi edessä. Viikonloppuun tuntuu olevan ikuisuus aikaa. Toivottavasti lauantain koulupäivä menee nopeasti ohi... Tällä hetkellä ei ole suurta motivaatiota lukea kokeisiin tai ylipäätänsä mihinkään mikä liittyy kouluun. Onneksi (siis onneksi) aivan pian on syysloma!! Se pitkään odotettu loma on kohta täällä, ja mulla on suunnitelmissa lähteä Helsinkiin Anniinan kanssa. Helsingissä järjestetään sinä viikonloppuna I Love Me -messut, jonne meillä on jo liput. Menen myös sinne moikkaamaan työkavereitani. Odotanko siis innolla? 
Tälläisiä höpinöitä tänään. Kuullaan murut pian<3

28. syyskuuta 2014

-

4
Heissan ja ihanaa sunnuntaita!
Tänään mulla on ollut sellainen olo, etten halua lähteä enkä laittautua mihinkään. Päätin jo heti herättyäni lähteväni lenkille ja tekeväni toisen annoksen kesäkurpitsapastaa kanan kera. Luin aamusta huomiseen kokeeseen ja olen kuunnellut musiikkia. Lähdin lenkille mahtavan ilman takia. Olisi ollut suorastaan rikollista olla käyttämättä näin hyvää lenkki-ilmaa. Ihanan tuulisia ihmisiä oli myös liikenteessä. Joskus on vain parasta viettää sunnuntait vällyjen alla kun liitelemässä pitkin keskustaa (ei tosin siinäkään mitään vikaa ole). Sitä on aina menossa jonnekin, eikä muista pysähtyä hetkeksi. Mun viikkoon on kuulunut sairastumisia ja paljon kiireitä, joten mulle juuri tämä sunnuntai tuli tarpeeseen. Ensiviikolla kun on kuuden päivän viikko. 

Iloista ja rauhallista sunnuntaita sullekin<3

27. syyskuuta 2014

Kesäkurpitsapasta

241
Mun keväällä uusiutuneen ruokavalion myötä on mahtavaa löytää uusia ruokia syötäväksi. Haastavaa siitä tekee se, että ruoat eivät saa sisältää viljoja eikä liikaa hiilihydraatteja. Huomasin, että vatsani ei toimi aivan niin kuin pitäisi ja kokeilin keväällä karppausta. Voit lukea silloin tekemäni postauksen
tästä.  Siksipäs innostuin Annan suosittelemasta kesäkurpitsapastasta. "Pasta" on siis pelkkää kesäkurpitsaa suikaleina. Ohje on myös helppo: annetaan kesäkurpitsaviipaleiden olla pannulla hetken öljyn kera ja mukaan kannattaa ripauttaa suolaa ja ehkä hieman myös pippuria. Done! Helppoa eikö?
Mun ruokavaliosta puuttuu täysin pastat joten kesäkurpitsa tässä muodossa on erittäin hyvä ja terveellinen korvike oikealle pastalle. Tämän kanssa voi myös lattaa jauhelihakastiketta (kuten oikean pastan kanssa) tai vaikka kanan suikaleita. Aika kätevää.

Mun pasta-annoksessa oli tänään kesäkurpitsan lisäksi paprikaa, tomaattia ja mozzarella juustoa. Oli super hyvää ja valmistuu aivan hetkessä. 

Näissä tunnelmissa tänään, kuullaan pian :-)

24. syyskuuta 2014

O O T D

20

91017181119133
Photos by Eevi Ståhlström
Heissuli vei ja ihanaa keskiviikkoa kaikille! 
Eilen oli aivan super kylmä (siis jäätävä) ilma. Mukanani oli uusi takki Zarasta, mutta se ei kuviin päässyt vielä. Rakastuin tähän asuun aivan täysin. Niin klassinen, mutta Lacostet tekevät asusta rennon ja kouluystävällisen. Oli erittäin hassua ottaa asukuvia ilman korkokenkiä. Yleensä korot tekevät asusta ryhdikkään, mutta tässä asussa ryhdin teki jakku ja uusi laukku. Tajusin, että mulla on taas nahkahousut jalassa (Hups!). Nahkahousut ovat tämän syksyn SE juttu. Sopii arkeen kuin juhlaan, rennon paidan tai jakun kanssa. 
Päästiin eilen myös Eevin kanssa suunnittelemaan tulevaa ohjelmaa meidän kerholle! En malta odottaa iloisia nuoria neitejä (miksei myös nuoria poikia) odottamassa mitä kaikkea olemme heille keksineet! Eevi pääsi myös pitkästä aikaa kameran taakse. En ihmettele yhtään, miksi kutsun häntä yhdeksi luottokuvaajaksi<3

19. syyskuuta 2014

BLOGIKIRPPIS

2
No niin, nyt on aika raivata tilaa uusille syksyisille vaatteille ja aika myydä vanhat alta pois. Huomenna Salossa klo. 11-15,00 järjestetään blogikirppis Cecilissä (Helsingintie 8, Salo). Mun lisäksi siellä on muita tuttuja bloggaajia myymässä omia vaatteitaan pois. TERVETULOA SIIS MUKAAN! P.s. Ottakaa paljon käteistä mukaan ;-)
Nähdään!

HKI

18

19
13410>31611
Hyvää huomenta ja sitäkin parempaa perjantaita!
Mä joudun lähtemään tänään kotiin ihanasta Helsingistä ja aloittaa taas normaalin arjen kotona. Joudun heti maanantaina koulun penkille ja jätän työni Malmilla tällä erää. Mulla on ollut loistava viikko takana, ja monta juttua lähden rikkaampana. Ehkä mä joskus palaan sinne vielä. Mukavaa myös päästä arjesta ja omista rutiineista kiinni. Vaikka arki täälläkin lähti nopeasti rullaamaan. Onneksi edessä on viikonloppu ennen maanantaita, ja ensiviikko itsessään on vain kahden päivän pituinen, sillä tukioppilasleiri ja taxvärkki on jo loppuviikosta. Ei siis paha lasku arkeen eihän?
Asusta sen verran vielä. Löysin Mangosta aivan älyttömän ihanan beigen laukun. En malttanut olla ostamatta, ja kyseinen laukku oli mun tuurilla alennuksessa! Laukku on juuri oikean kokoinen, kantamaan muutaman koulukirjan ja kamera ja kukkarot mahtuvat lisäksi sisään paremmin kuin hyvin. Zarasta lähti myös takki mukaan. Näette sen aivan varmasti tulevissa postauksissa. Helsinki reissusta tulossa myös postausta myöhemmin!

Muistatteko vielä mitä lauantaina tapahtuu Cecilissä klo.11-15? No BLOGIKIRPPIS tietysti! Kai mahdollisimman moni pääsee mukaan. Mä odotan ainakin innolla!

18. syyskuuta 2014

FAV

1413
Ja olisi taas teidän aika kertoa mikä asu miellyttää silmää eniten. Mun ehdottomia lemppareita on 1 ja 3. Mutta kaikki asut miellyttää silmää edelleen ja tulen syksyn aikana käyttämään samoja komboja uudelleen. Kertokaa ihmeessä mielipide! :-)

17. syyskuuta 2014

EVENING

142
Jacket H&M
Dress Lumoan (saatu blogin kautta)
Shoes Zara
Bag Louis Vuitton
Keskiviikko ja mun viikko Helsingissä on puolessa välissä. Aika menee aivan liian nopeasti. 
Tarkoitus oli eilen kuvata kunnon asupostaus, mutta paikka, nälkä, valoitus ja mieli olivat aivan väärät, joten ei saatu Anniinan kanssa muuta aikaiseksi kun parit hassut kuvat. Lumoan mekosta tulossa erikseen parempaa postausta. 
Mulla on treffit Nanin kanssa illalla ja ennen sitä lähden keskustaan kalastelemaan takkia itselleni. 
Sen jälkeen vietetään Anniinan kanssa loppuilta! 
Kuullaan pian :-)

15. syyskuuta 2014

.

521
Hellou ja ihanaa maanantaita!
Mun ensimmäinen työpäivä Helsingissä on ohi. Juon jo toista kuppia kahvia, ja Katri ja hänen tyttärensä tulivat juuri kotiin. Olen niin innoissani tulevasta viikosta täällä ja loppuviikon ohjelmasta. Anniina tulee myös Helsinkiin, hieman mun perässä. Huomenna päästään kuitenkin jo treffailemaan ja nautiskelemaan kaupungista yhdessä. Tämä ilta taitaa kuitenkin mennä kotona, ehkä nopesti pyörähdän keskustassa, ihan vain siksi, koska voin.
Löysin täältä Katrin luota aivan ihanan vihreän lampun. Minusta erittäin sisustuksellinen visuaalisesti kaunis. Tiesin samantein, että haluan kuvata sitä.

Näin tänään, kuullaan taas myöhemmin!

13. syyskuuta 2014

-

1615311110
Photos by Anniina Helenius
Hello! 
Viikonloppu on taas käsillä ja viikko hurahti siivillä. En tiedä mihin tämä aika katoaa, mutta ensiviikon vietänkin jo Helsingissä töitä tehden. Odotukset ovat viikolle kovat ja aion nauttia olostani siellä. 
Tänään oltiin muodikkaissa ja erittäin jännittävissä tunnelmissa. Erittäin hyvä ja rakas ystäväni kilpaili Miss Salo kilpailussa tänään lauantaina. Jännitin niin kovin tyttelin puolesta, että kyyneleet valuivat, kun Eevi asui lavalle. Tämä upea nuori nainen valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ja hän oli myös yleisön suosikki! En voi sanoin kuvailla, kuinka ylpeä olen saadessani todistaa hänen uran alkua näissä merkeissä<3

Ilmoitusasiaa vielä tähän perään!

Lauantaina 20.9 järjestetään Cecilissä blogikirppis, jonne myös minä menen myymään vaatteitani. Kerron lähempänä lisää, mutta pistäkää nyt jo korvan taakse ;-)

10. syyskuuta 2014

OOTD

1251491746
Photos by Anniina Helenius
Uusi yritys tänään asukuvien kanssa. Onnistui mielestäni hyvin, paremmin kun maanantaina. Asukokonaisuudessa ei ole mitään uutta. Kaikki on kaapin pohjalta metsästetty. Vaatteista ja vanhoista sellaisista tuli mieleen, että ensiviikon lauantaina Salossa järjestetään blogikirppis, jonne myös myös minä menen myymään vaatteitani ja asusteita. Pistäkää nyt jo ylös, että ennätätte paikalle lauantaina. Infoilen lisää lähempänä. Mun on pakko mennä nyt lukemaan, mutta me kuullaan ihan pian!