31. lokakuuta 2014

-

5idkuva3
Ylemmissä kuvissa näkyy tämän hetkisiä suosikkeja, 
1.Nude huulipuna as always. Nude on vain mun väri ja siitä ei pääse yli eikä ympäri. Aina näyttää yhtä hyvältä. 
2.Daniel Wellington on ollut ahkerasti käytössä siitä asti, kun sen ostin, Niin kaunis ja yksinkertainen.
3."More than words" koruni, joka on rippilahja erittäin rakkaalta ystävältä<3 Anna on omin kätösin kirjoituksen tehnyt. Kaunis helmi laatan päällä roikkumassa kruunaa kokonaisuuden.
4.Valkoinen kynsilakka on tällä hetkellä ihan ykkönen myös. Kynnet näyttää super pitkiltä ja hyvä kuntoisilta!
5.Ja viimeisenä Chanelin hajuvesi jonka rakas iskäni on minulle valinnut. Harmi, että hajuvesi on jo lopussa...
Se olisi perjantai ja viikonloppu käden tuntuvilla. Eilisen ja tämän päiväin vietän kotona lepäillen. Eilen iski kova nuha ja heikko olo. Näin parhaaksi jäädä kotiin, ennen lähtöä. Junani lähteekin muutaman tunnin päästä, ja laukut on vielä pakkaamatta! Helsingissä mua ollaankin jo vastassa. Sunnuntaina suuntaan vasta kotiin.
Ihanaa viikonlopun alkua<3

29. lokakuuta 2014

-

141011idkuva491315
Photos by Anniina Helenius
Hei murut!
Pitkästä aikaa kunnon postausta teille jaettavaksi. Viimepäivät eivät ole olleet yhtä kylmiä ja kevyemmillä vaatteilla on pärjännyt vallan hyvin. Näitä kuvia ottaessa nilkat eivät edes jäätyneet. Ainoastaan kovan tuulen takia, kuvaukset jäivät lyhyeksi. 
Mulla on teille niin paljon kerrottavaa. Mun viikonloppu kului Helsingissä, niin kuin taisin mainita. Lauantaina Ravintola Sipulissa järjestettiin Bloggers Inspiration- päivä joka oli kutsuvierastilaisuus ja kesti jokusen tunnin. Lähdin matkaan ystäväni Marikan kanssa. Päivä oli onnistunut ja päälimmäiseksi ajatukseksi jäi upeiden bloggaajien näkeminen ja inspiroivat tyylit. Loppuillan vietin aikaa isäni kanssa<3
Nyt myös, haluan ilmoittaa täällä blogin puolella, mitä on tapahtumassa. Ei mitään isoa ja radikaalia, mikä teihin lukijoihin vaikuttaa. Enemmän tämä vaikuttaa minuun ja tämän blogin menestymiseen. Mun blogi pääsee Indiadaysille bloggaamaan ihan virallisesti. Minulle henkilökohtaisesti tämä on iso askel eteenpäin blogin kannalta ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On upeaa kuulua mahtavaan blogiryhmään ja päästä itse toteuttamaan itseään "ammatti"blggaajana. Olo on hyvin otettu. 
Se niistä isoista uutisista, Mun viikko jatkuu koulun ohella ja perjantaina lähden taas Helsinkiin, mutta nyt enemmän työn takia. En kyllä pysy housuissani, kun tiedän lähteväni taas sinnepäin. 
Ja hei muistakaa, että kirpparipöytä on torstaihin asti! Käykää siis katsomassa jos jotain mielenkiintoista löytyy... ;-)

28. lokakuuta 2014

.

16
Sneak peek!

Huomenna tulossa postausta koko asusta. Pysykää kuulolla!

27. lokakuuta 2014

ILMOITUSASIAA!

1
Nyt kuulolla kaikki! Mä ja Aada päätettiin laittaa kirppispöytä Salon Radiokirpparille. Nyt siis pian penkomaan meidän tavarat. Ja miehetkään ei jää ilman, sain myös veljen vaatteita myyntiin! Eli siis pian pian pian! Huomenna viedään taas lisää vaatteita pöytään! 

25. lokakuuta 2014

10 facts about me

1
Muiden bloggaajien innoittamana, haluan jakaa blogin puolelle kymmenen faktaa minusta. En ole ennen tehnyt tämän tyyppistä postausta, ja haluaisin teidän lukijoiden tietävän edes jotain yksityiskohtia minusta. Pidemmittä puheitta, aloitetaan:

1. Olen hullun siisti ja järjestelmällinen tyyppi. Aina sänky pedattu ja meikit omassa kotelossa. Vaatteet ei koskaan loju lattialla ja pidän huolen myös siitä, että vaatehuone pysyy yhtä siistinä, vaikka veljen kanssa se yhdessä jaetaankin!

2. En ole mitenkään erityisen hyvä koulussa tai lukuaineissa varsinkaan. Paljon enemmän nautin käsillä tekemisestä ja luovuuden käytöstä.

3. Kun koulu tuli puheeksi, haen lukioon helmikuussa. Maiseman vaihdos olisi tiedossa.

8 

4.Olen niin paljon enemmän kesä/kevät ihminen, kun talvi/syksy ihmisen. En pidä kylmästä lainkaan. Jopa kesällä 30 asteen lämmössä tuleva pieni tuuli saa minut hermostumaan. Pimeys ja kylmyys, eivät vain sovi minulle.

5. Olen karpannut melkein puoli vuotta. Tai no karpannut ja karpannut. Jättänyt täysin leivät, pastat, perunat ja muut paljon hiilihydraatteja sisältävät tuotteet pois ruokavaliosta. Ruokavalioni koostuu kasviksista, lihoista ja hyvistä rasvoista.

6.  -Rakastan- Helsinkiä. Siis kirjaimellisesti. Kaikki ne ihmiset  ja persoonalliset pukeutumistyylit saavat minut istumaan kahvilossa monta tuntia ihan vain niitä katsellen. Olen hyvin useasti viime aikoina matkustanut Helsinkiin päin ja ette arvaa mitä, minä matkaan sinne myös tällä hetkellä! :-D

12

7. Opin juomaan kahvia n. 6 vuotiaana, isovanhempieni luona. Silloin puoli kuppia maitoa ja kolme lusikallista sokeria saivat minut koukuttumaan kahvin makuun ja siihen mummulafiilikseen<3

8. Inhoan mustia karkkeja yli kaiken!! 

9. Olen ehdottomasti enemmän aamuihminen. Herääminen ei tuota ongelmia ja aamut ovat yleensä tehokkainta aikaa vuorokaudessa. Aamut ovat kaikkein paras ajankohta lukea kokeisiin tai tehdä muita koulujuttuja. 

10. Pohdin paljon asioita päivän varrella. Siksi usein lauseet millä aloitan keskustelut kuulostaa tältä, "Kelasin eilen.../Mä vähän kelasin just..."  :-D

Noniin, mistäs tykkäsitte. Minusta tätä postausta oli todella kiva tehdä. Toivottavasti tekin tykkäsitte! 

23. lokakuuta 2014

.

39223721
Poolopaita on tänä syksynä selvästi kova sana. Pooloja näkyy kaupoissa entistä enemmän ja munkin päällä voi nähdä poolopaidan. Mutta myönnän, en ole hirveästi käyttänyt paitoja, jossa kaula-aukko on noin korkea ja kiinni, vaan olen tottunut paljon enemmän avonaisempaan kaula-aukkoon. Siksi ehkä on mennyt aikaa tottua näihin paitoihin. Syksyyn ja talveen poolot ovat erittäin lämpimiä ja näyttää oikeastaan erittäin hyvältä vai mitä mieltä te olette?
Mun viikko on täynnä ohjelmaa ja viikonloppuna suuntaan taas pääkaupunkiseudulle. Oletteko te saaneet jo rytmistä kiinni? Mulla ainakin tuottaa vaikeuksia herätä aikaisin. Myös tulevat kokeet sekoittavat mun pään jo valmiiksi :-D 

22. lokakuuta 2014

FAV

715
Löytyykö suosikkia? Minun suosikkeja ovat oikeastaan kaikki! :-D

21. lokakuuta 2014

-



337
38 231
306'
Photos by Anniina Helenius
Morning honeys!
Vähän aamufiilistelyä tähän arjen keskelle. Rakastan näitä kuvia ja kuvien tunnelmaa. Ilomielin palaisin noihin valkoisiin lakanoihin ja kiireettömään päivään<3 Viikonloppua siis odotellessa...
Ihanaa alkanutta viikkoa murut,

18. lokakuuta 2014

Back to business.

27
132516
Photos by Anniina Helenius
Jacket ZARA
Pants Seppälä
Shoes Vagabond
Scarf Cubus
Bag Louis Vuitton
Heissan ihanat<3
Tässä se kovin kehuttu takki Zarasta. Aivan ihana<3 Takki on kauniin linjainen ja juuri niin yksinkertainen, kun toivon sen olevan. Kaulus on myös selkeän linjainen, vaikka huivi sen kuvissa peittääkin. Helsingissä oli sen verran kylmä aamusta, että ilman tätä lämmintä takkia en olisi tarkentunut keskustassa. Onneksi aurinko jaksoi paistaa pilvettömältä taivaalta. 
Muuten aika yksinkertaisella asulla mentiin kotiin lähtiessäni. Ehdittiin Anniinan kanssa käydä vielä kahvilla ennen lähtöä ja fiilisteltiin Helsingin hulinaa. 
Mulla on teille jaettavana paljon kuvia Helsinki-reissuilta! Pysykää siis kuulolla :-) 

15. lokakuuta 2014

-

1182910413

“Adventure in life is good; consistency in coffee even better.” 

Kahvihetki Anniinan kanssa tiistain iltapäivässä. Salossa on avattu ihana Kuiron kahvila aivan keskustaan, ja vielä erittäin hyvälle paikalle. Kaunis ympäristö ja edulliset hinnat vetää kahvilaan paljon väkeä, niin vanhoista nuoriinkin. Suuret ikkunat ympäröivät kahvilaa ja kauniit syksynvärit tuntuvat pääsevän sisään asti, Tämä Kuiron kahvila on aivan suosikkini kotikaupungissani. Suosittelen siis kaikkia täälläpäin liikkuvia juomaan kahvinsa tuolla kotoisassa kahvilassa<3

13. lokakuuta 2014

-

17
6
147
322
11
Noniin! Hengissä ollaan, vaikka blogin puolella sitä ei ehkä uskoisikaan. Mun viimeviikko oli aivan hullun kiireinen. Näin jälkeen päin kun miettii, en yhtään ihmettele, että uni maistuu näin lomalla paremmin kun hyvin. Mutta nyt ollaan kaikista mahdollisista kokeista selvitty, ja tämä loma on niin ansaittu. Tällä viikolla mulla on tiedossa pikku visiitti Helsinkiin messuille. Muuten aijon kahvitella ja nähdä ystäviän loman aikana. Toivottavasti tiedossa pitkiä iltoja ja hitaita aamuja<3
Ollaan Anniinan kanssa vietetty viikonloppu yhdessä ruokaa laittaessa ja niitä näitä höpötellessä. Rauhalliset viikonloput ovan myös erittäin tervetulleita näiden kiireisten viikkojen rinnalle.
Blogin suhteen mulla onkin iloisia juttuja tiedossa. En uskalla kertoa enempää, mutta etteköhän te pian saa selville. 
Asusta vielä sen verran, että selkeät linjat ja hillityt värit ovat tällä hetkellä mieleeni. Mustat Vagabondin nilkkurit ovat olleet korvaamattomat viime viikkoina. Helpot sujauttaa jalkaan ja antaa mulle pituutta melkein 10cm lisää ;-). 
Tälläistä tällä kertaa, kuullaan pian taas!