23. lokakuuta 2016

LAKRITSISITRUUNA

23
24
1621

PHOTOS BY KUKKA KYYHKYNEN
JACKET/ZARA SHIRT/2NDHAND PANTS/H&M


Sain hienon mahdollisuuden olla Indiedaysin ja Arlan Ihana -kampanjassa mukana. Ideana oli inspiroitua Arla Ihana -uutuuksista.  


Hassua tässä on se, että itse inspiroidun kaikesta. Vaikka kyseessä olisi tietyn väriset kynnet, muotilehti, ulkoilma tai vaikka rahkapurkki, alkaa tämän tytön mielikuvitus raksuttaa.  



Olen #SitruunaLakritsi tiimissä, eli värimaailmana toimii musta ja keltainen. Keltainen ei itse asiassa kuulu vaatekaappiini, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Silti se on värinä ihanan raikas ja pirteä. Mikä parasta, se sopii meidän kauniiseen tämän hetkiseen vuodenaikaamme täydellisesti.



Keltainen yhdistettynä mustan kanssa ei voi mennä koskaan pieleen. Vaikka käyttäisi itselle vähemmän tuttua väriä tai vaatetta, on hyvä sen rinnalle tuoda jotain omaa ja turvallista. Näin onnistuu kokeilemaan uutta ja olemaan omalla mukavuusalueella samaan aikaan.  



Ja kuka sanoi, että harmaan ja märän ilman pitäisi vaikuttaa meidän pukeutumiseemme. Aivan liian helposti (minä mukaan lukien) pukeudutaan turvalliseen kokomustaan tai harmaaseen. Pieni tuulahdus värejä asuun tai vaikka punaa huuliin tekee päivästäkin vähän pirteämmän.  



Uskon, että tässä on meille hyvä resepti synkän vuodenajan selättämiseen.  



Ja koska useimmat meistä suomalaisista olemme hieman hukassa värien käytössä, haluan haastaa teidät kaikki liittymään jompaan kumpaan tiimiin #SitruunaLakritsi tai #SitruunaMustikka kampanjasivuilla ja inspiroitumaan lisää muiden bloggaajien luomista asukokonaisuuksista ja meikkilookeista. Sinulla on myös mieletön mahdollisuus osallistua pikkujoulun stailauskilpailuun, jonka arvo on 150e! 



Aivan ihanaa ja maukasta sunnuntaita teille kaikille! :)



Yhteistyössä Arla Ihana



Indiedays ja BRM yhteislogo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti