25. tammikuuta 2016

IPHONE

ip12
Adidas <3 / Rawanin kanssa kulmakuppilassa <3
ip2
Ihana Kallio<3 / Taidekahvila
ip1
<3 / Ikeassa käytiin iskän ja hänen naisystävän kanssa! 
ip3
Avoimet ovet Alppilassa! / Aamut <3 
ip6
Valma & Jonni / Tiia <3 
ip4
FT on paras tapa, kun Eeviä on ikävä...<3 / Kylpyhuoneeni... <3 
ip9
Uusi Vuosi <3
ip8
Lasilliset kodille / Kotona <3
ip11
Fiilistelin Eevin ottamia kuvia / Olen onnekas, kun luonani käy paljon ystäviä <3 
ip5
Olen uskaltanut ottaa hieman leipää ruokavaliooni! / Oma sänky...<3
ip18
<3
ip20
Hiukan on ikävä kesää... / Siri <3
ip15
Fannin kanssa oltiin melkein samiksia :D / Valmaseni<3 
ip16
Selfie / Lempikahvila! 
ip7
Jotkut aamut ovat arvokkaampia kuin toiset...<3 / Ella ja minä myös samiksina :D 
ip19
Ikävä koiria.. / Ja veljiä <3 
ip13
:) / Lotta oli merkannut mut tähän kuvaan, Ihana <3
ip10
<3 / Onko normaalia, että on näin kylmä :D

23. tammikuuta 2016

OI MIKSI

kahvila27
kahvila26
kahvila37
kahvila3
kahvila6
kahvila31 kahvila1
kahvila36
kahvila25kahvila33
kahvila35
kahvila9

PHOTOS BY VALMA SOL
SHIRT/ZARA DRESS/CUBUS SHOES/ZARA  FANNY PACK/CALVIN KLEIN

Oi miksi...

..dösässä pitää mennä aina taakse istumaan? Eikö sieltä ole vain pitkä matka ovelle? 

..eikö dösiä myöskään koskaan tankata? 

..Helsingin ulkopuolella asuvat ihmiset käyttävät stadin slangia? Kuulostaa enemmän meidän korvaan tyhmältä, kuin coolilta.

..pariskunnat ostavat samanlaiset ulkoiluvaatteet?

..suomalaisissa mainoksissa ei näy yhtään tummaihoista ihmistä?

..stadissa on Alepa ja muualla suomea Sale?

..Ruotsissa on käytetty jo leveälahkeisia housuja koko viime vuosi ja suomalaisten silmät vasta tottuvat ajatukseen niistä?

.. Kampin metrossa kuuluu sairaalamainen piippaus? 

..jengi ei jaksa kävellä portaita ALAS, vaan käyttää rullaportaita siihen? 

..ihmiset pitävät kuivattuja hedelmiä terveellisempinä kuin karkki? Ne ovat itseasiassa vielä enemmän turvottavia fodmaphiilihydraatin takia. 


Ihanaa viikonloppua Kaikille <3 





20. tammikuuta 2016

New M A C

meikki24meikki21meikki17idkuvameikki3

MAC
PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM

Olen pitkään haaveillut jo macin huulipunan ostamisesta. Nyt vasta joululomalla lähdin sydämet silmissä stokkalle kuolaamaan huulipunia. Tunnin verran jahkailtiin Eevin kanssa. Päätös saatiin kuitenkin tehtyä ja olen enemmän, kuin tyytyväinen. Huulipunaa käytän lähes joka päivä. Sopii niin hyvin arkeen, kuin juhlaankin. Huulipunan lisäksi käytän myös huultenrajauskynää. Se tekee huulista vielä enemmän viimestellyn näköiset.

Mitäs te tykkäätte? :)

18. tammikuuta 2016

M O N D A Y 

idkuva

PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM

Huomenta maanantaihin! Aika käynnistää mieletön viikko. Mun maanantai ei voi olla yhtään huono, kun teidän, että näen maailman rakkaimman ihmisen eli Äidin <3 Mama tulee luokseni yhdeksi yöksi. Voi että, kun on ollut ikävä. Äidin olen nähnyt viimeksi joululomalla, joten ikävä tässä onkin jo iskenyt.  Tarkoitus on vaan olla ja hengailla. Mennään myös katsomaan Maria Hintikka Liveä illalla. 
Niinkun kuvassa näkyy aika vauhdikas viikko luultavasti tulossa. Oli pakko laittaa pientä tb:tä maanantaihin. Olisikin noin lämmin ilma (kyllästyttää jo aika kovin tuo lumi ja kylmyys). 

Siitäkin huolimatta, energistä viikkoa ja ollaan kuulolla bloginkin puolella! 

Ja jos jotakuta kiinnostaa, mun juttuja voi seurailla reaaliajassa Snäpissä (juttaanna) ja Instagrammissa (@juttaervasto) 

16. tammikuuta 2016

-

IDKUVA
HELSINKI
16.01.16

Hello!! Päätin tulla toivottamaan teille ihanaa viikonloppua! Eilen perjantaina tytöt tulivat mun luokse vähän juhlistamaan kotiin pääsyäni. Kiitos tytöt teille vielä eilisestä<3 
Nyt olen taas kohta lähdössä Lotan luokse Pakilaan illanistujaisiin. Tiedossa on luultavasti todella mukava ja rentouttava ilta. 

Kuullaan pian! <3

12. tammikuuta 2016

KISAHALLI

kh35

kh45
kh42idkuvakh49
kh33
idkuvakh40kh37kh23

PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM
SKIRT/MONKI BOMBER/FIORELLA SHOP  SHOES/ADIDAS x STAN SMITH

Tässä yhdet aivan loistavat kuvat, mitä otimme Eevin kanssa. Paikkana toimi Kisahalli, jonne pääsimme kuvaamaan Katrin treenatessa. Onneksi ei olla Eevin kanssa jouduttu tuolla lumisateessa kuvaamaan mitään. Voi olla, että kohta koittaa sekin sitten... :D 

Mulla näkyy kuvissa letit. Letit ovat olleet mulle ehdoton ei. En ole vaan osannut kuvitella niitä mun tyyliin sopivaksi. Nyt kun vaaleaa väriä on lisätty päähän, niin halusin kokeilla mennä mukavuusalueen ulkopuolelle.  Kuvissa kyllä letit toimii, mutta ehkä letit ovat mulle edelleen huonon hiuspäivän pelastus, eikä niinkään se "parempi" look.

Tänään ei tule muuta kuin vähän päivän kuulumisia. Mulla on alkanut tosi hyvin alkuviikko. Lito tuli eilen mun luoksi ja viipyi aamuun asti. Tänään aamulla sitten ihanan lumisateen sijasta oli täällä aika kaaos. Ehkä se lumi on kivempi kuitenkin sisältä katsottuna (:D) Ihanan valkoinen maa kyllä kieltämättä ja toivon sen koristavan ikkunalautoja vielä hetken<3

Pääsin koulusta tänään jo 11.00.  Se tarkoitti sitä, että mulla on ollut aika leppoisa päivä. Päätinkin siis fiilistellä lumipyryä ikkunalaudalla ja vaan nauttia tästä vaaleudesta. Olen jaksanut myös siivota ja tehdä läksyjä. Ei ole siis ihan fiilistelyksi mennyt koko päivä.

Kohta Siri tulee mun luokse ja lähdetään täältä stadiin päin. Toivottavasti teilläkin ollut onnistunut päivä lumipyrystä huolimatta! :)

Kuullaan pian<3

P.S. Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoneille! Olette niin arvokkaita. Kiitos.



10. tammikuuta 2016

TERVETULOA KOTIIN, TAAS

home30
home31
home2
home17home24
idkuva

home22
home26

HOME SWEET HOME

Koti. Olen saapunut kotiin. Kolmen kuukauden jälkeen tuntuu tämä edelleen kodilta. Paikka, jossa nukahdan ja herään. Paikka minne käperryn ja piilotan itseni. Paikka, jossa kukaan ei minua näe (jos ei naapureiden ikkunoita lasketa :D). Paikka, jossa on tilaa hengittää ja ottaa aikaa. Tilaa myös toisille ihmisille. Tilaa rakkaudelle ja murheille. Paikka, joka ei hylkää, ei tuomitse. Olen paljon pohtinyt kodin merkitystä. Sitä, mistä tietää kodin olevan koti. Ja sitä, koska koti tuntuu vieraalta. Luin hiljattain hyvin koskettavan tarinan Johannan blogista. Postaus käsitteli kahta kotia. Minulla ei ole maita kahden kodin välissä, mutta toista sataa kilometriä kuitenkin. Olen siitä onnekas, että minulla on kaksi kotia. Kaksi paikkaa, jossa tunnen olevani kotona. Kaksi paikkaa, joissa saan rakentaa muistoja ja unelmoida. Kaksi paikkaa, joilla aina tulee olemaan sydämessäni erityiset paikat. Nämä paikat ovat kuitenkin hyvin erilaiset. Yhteistä niillä on vain minä. Välillä yksin ollessani, omassa kodissa (Helsingissä) tunnen olevani yksin. Myönnän, että välillä kaipaan äidin luokse. Kaipaan hänen ääntään ja esimerkkiään. Välillä kaipaan veljien riitelyä ja mielipiteitä. Kaipaan myös kodin tuoksua ja koirien kuorsaamista. Kaipaan huolettomampaa elämään. Kaipaan lapsen elämää. Kaipaan joskus niin kovin, että tekisi mieli lähteä kotiin. Salon kotiin. Sallin itselleni tuntea ikävää. Ikävä on mieletön tunne ja kertoo vaan välittämisestä. Ikävä ei saa kuitenkaan vaikuttaa elämääni ja päätöksien tekoon liikaa. Viihdyn paremmin, kuin hyvin Helsingissä. En lähtisi täältä mistään hinnasta enää takaisin Saloon. Minulla on nyt täällä uusi koti. Koti, jonka olen itse rakentanut. Ystävät, jotka ovat päässeet sydämeen asti. Kaupunki, jonka tunnen. Täällä minulla on paikka. Paikka, missä saan olla ja elää. Vaikka Salo on entistä elämääni, rakastan sitä silti. En olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta totta se on. Miten en voisi olla rakastamatta paikkaa, joka rakensi minusta tällaisen, mitä nyt olen. Miten en voisi rakastaa paikkaa, joka antaa monelle rakkaalleni kodin. Paikan, jossa he nukahtavat ja heräävät. Paikka, jossa heitä rakastetaan ja he kokevat olevansa turvassa. Miten tämä paikka ei voisi merkitä minulle mitään. Se merkitsee. Ja tulee aina merkitsemään. Olen aina herätessäni niin sanoinkuvaamattoman onnellinen. Onnellinen tästä. Onnellinen maailmasta. Onnellinen kaikista ympärilläni olevista ihmisistä. Onnellinen terveydestä ja mahdollisuudesta opiskella. Onnellinen siitä kaikesta, mitä olen saanut. En edes tiedä, miten voisin pukea sanoiksi onnellisuuden tunteen. Ehkä te tiedätte.